Secretul fericirii constă în acordul și unitatea dintre suflet și rațiune

„Singurul criteriu de alegere constă într-o singură frază simplă: dacă trebuie să mă las convins, inseamnă că lucrul acesta nu este pentru mine; când acel lucru este pentru mine, nu va fi nevoie să mă las convins.”

Vadim Zeland ( școala rusă) ne învață cum să ne dezvoltăm intuiția și să ne alegem soarta, cum să nu mai fim manipulați- în cartea sa “Spațiul variantelor. Transurfingul realității”. Transurfingul nu este o metodă nouă de autoperfecționare, ci este un mod de a gândi și a acționa pentru a obține ce ne dorim, nu să ne străduim ci să primim pur și simplu.

Transurfingul deschide o ușă miraculoasă spre o lume în care vă veți lovi de lucruri foarte ciudate și neobișnuite. Veți afla că realitatea poate fi controlată. Și aici scopul nu se atinge ci, in cea mai mare parte, se realizează singur.

Noi toți ne aflăm sub carapacea unor false limitări și stereotipuri. 

Rațiunea crede că are controlul și că doar ea știe totul, în timp ce în realitate doar sufletul ȘTIE cu adevărat.

În general suntem captivi în stări conflictuale doar pentru că ne acordăm o prea mare importanță, însă ar trebui să exersăm mai des detașarea. Cu cât ești mai spectator, cu atât situațiile se rezolvă mai repede, și cu cât te implici mai mult cu atît ai mai multe șanse să te transformi în victimă.

“(…)când sufletul și rațiunea sunt unite in năzuințele lor, intenția nu este strădanie, ci concentrare. Intenția exterioară nu schimbă lumea și nici nu luptă împotriva ei. Ea doar își alege din această lume ceea ce ii trebuie.”

Servicii complete de life coaching, pentru dezvoltare personală și un stil de viață sănătos.

Info & Utile

© 2021 Kristina State

“Falling down is not a failure. Failure comes when you stay where you have fallen.”

Socrates