De ce consiliere pentru dezvoltare personală?

Pentru că fiecare dintre noi are momente de stres in viață, blocaje temporare, stări de confuzie sau tensiuni acumulate.

Consilierul pentru dezvoltare personală stimulează identificarea și alegerea soluției optime de către fiecare client pentru sine insuși. El ghidează, susține si încurajează, prin tehnici si instrumente specifice în vederea sondării propriilor capacități și resurse si a conștientizării punctelor critice din existența proprie și a posibilităților de depășire a situațiilor neconvenabile de o manieră particularizată.

Astfel, consilierul facilitează accesul la resursele interioare proprii, dezvoltă talentul si potențialul uman, îmbunătățește calitatea vieții personale si profesionale a celor interesați și contribuie la realizarea obiectivelor și aspirațiilor acestora.

De ce ai nevoie de mine?

Șansa noastră este să învățăm întreaga viață, să participăm conștient la marea existență, ca parte a acesteia, bucurându-ne totodată de privilegiul creativității si al transformării.

Consilierul nu judecă, nu dă sfaturi, nu manipulează clientul în vreo direcție, ci, prin întrebări potrivite îl ajută să se structureze și să se autodirecționeze către soluțiile pe care tot singur le va descoperi. O dificultate a TA poate fi aceea de a nu-ți asuma propriile decizii, astfel EU te voi impulsiona să înveți să te accepți cu propriile greșeli și să conștientizezi că nu există EȘEC ci doar FEEDBACK! Practic, cu ajutorul meu, iți vei accesa de fapt resursele interioare proprii, iți vei îmbunătăți calitatea vieții personale si profesionale, cu mine iți schimbi perspectiva!

Servicii complete de life coaching, pentru dezvoltare personală și un stil de viață sănătos.

Info & Utile

© 2021 Kristina State

“Falling down is not a failure. Failure comes when you stay where you have fallen.”

Socrates