De ce eu, de ce consilier dezvoltare personală?

Cu o experiență profesională de 20 ani, antreprenorială de peste 15 ani în industria HORECA, a venit vremea să îmi ascult chemarea și să mă reinventez. Ok! De ce eu, de ce consilier dezvoltare personală? E la modă și trebuie să fiu la modă? Nu! Am simțit că pot face mai mult încă de acum aproape 11 ani, când am fost pusă în fața unei mari provocări ale vieții, pe care numai cu credință și cu puterea minții am transformat-o într-o încercare cu final fericit!

Tot timpul m-am considerat o persoană norocoasă, am luat în calcul și ziua sfântă în care m-am născut, de Crăciun, dar în timp, am realizat că, deși ești norocos, trebuie să accesezi propriile resurse, ca să ajuți universul să-ți atragă de partea ta tot ce ți-e rezervat.

Legat de experiența mea în HORECA: da, a fost una frumoasă și de lungă durată, în care am descoperit că sunt o persoană pozitivă, dinamică, organizată, că știu să îmi prioritizez sarcinile. Știu să ascult oamenii și am abilitatea de a gestiona stări conflictuale la nevoie. Dar viața a mai lansat o provocare odată cu pandemia și mi-a mai dat o lecție: nimic nu e veșnic (nu că n-aș fi știut deja, la nivel teoretic). Am rămas brusc fără obiectul muncii, fiind vorba despre un pub studențesc, am fost printre primele afaceri închise în martie 2020 (lockdown). La început primul impuls este să te panichezi, să te revolți dar, de fapt, trebuie să înțelegi mesajul transmis: ajunge! Trebuie să faci altceva! Acordă-ți timp (și mă refer la timp de calitate) familiei și, mai ales, copilului, reinventează-te! Și da, a fost de bun augur! Am putut să citesc și mai mult, să particip la cursuri, să mă dedic copilului și preocupărilor vârstei sale (acum are șase ani și șapte luni) și să realizez că așa a fost menit să fie ca să mă rup din ritmul în care trăiam anterior. Și nu, nu regret nimic, deși au fost vreo 18 ani de business, dar nu m-aș mai vedea acolo oricât de incredibil ar părea!

Pe tot parcursul vieții m-am conectat bine cu oamenii, am sfătuit, am dat o undă de speranță ori de cate ori am avut ocazia.

Simt că această călătorie nouă va fi una menită să schimbe perspective, să aducă liniște în multe suflete rătăcite în tumultul vieții, să depășească limite, să spargă tipare!

Servicii complete de life coaching, pentru dezvoltare personală și un stil de viață sănătos.

Info & Utile

© 2021 Kristina State

“Falling down is not a failure. Failure comes when you stay where you have fallen.”

Socrates