Gândirea pozitivă

Gândirea pozitivă este cheia succesului, este regula de bază pentru a avea succes in viață. Știu, e greu, auzi foarte des aceste cuvinte si ai impresia ca deși faci asta, nu se schimbă nimic! Ceea ce contează cel mai mult este să ai capacitatea de a controla foarte bine emoțiile și de a stăpâni stresul. Tindem să trăim in trecut, refuzând să ne eliberăm de ceea ce ne face rău și incărcându-ne cu responsabilitatea altora. Orice schimbare sau ieșire din zona de confort este un stres pentru intreaga noastră ființa. Atunci cand acesta nu este gestionat, ci acumulat si stocat, pune bariere in dezvoltare, cu alte cuvinte creeaza blocaje. Gestionarea stresului este pasul cel mai important spre schimbare.

Louise Hay ne spune in cărțile ei că ne putem vindeca corpul prin gândire pozitivă și iertare, chiar relatează cum s-a vindecat ea de cancer fără operație.

Joe Dispenza ne explică de asemenea, cum iți poți vindeca corpul prin puterea gândului și a intenției. Este bine de știut că suntem ceea ce gândim si că singuri ne proiectam viitorul.

Cel mai bine ne invață Rhonda Byrne in cartea ”Învățături Zilnice” cum să practicăm cu adevarat gândirea pozitivă și cum să folosim arta vizualizării. Un lucru pe care-l fac foarte mulți oameni care se pretind pozitivi este să folosească negații atunci cand vor sa atragă ceva pozitiv, de exemplu:” Dă Doamne să nu plouă!” în loc de “Dă Doamne să fie senin!”, un exemplu luat la întâmplare.

“Gândul se manifestă prin cuvânt. Cuvântul se manifestă prin acțiune. Acțiunea se transformă în obișnuință. Obișnuința devine treptat caracter. De aceea, veghează-ți cu mare atenție gândurile. Urmărește ca acestea să derive numai din iubire, respectiv din grija ta pentru toate ființele” (BUDDHA 563-483 iCh.)

Servicii complete de life coaching, pentru dezvoltare personală și un stil de viață sănătos.

Info & Utile

© 2021 Kristina State

“Falling down is not a failure. Failure comes when you stay where you have fallen.”

Socrates